Veelgestelde vragen

Als je hart er sneller van gaat kloppen, weet je zeker dat het goed zit!

FAQ

Hoeveel dates heb ik tijdens een speeddaten avond?

Je ontmoet ongeveer 15 to 20 singles op een avond.

Hoe lang duurt elke date?

Elke date duurt ongeveer 4 minuten.

Wat is inbegrepen bij een speeddaten evenement?

Je krijgt van ons een drankje en hapjes aangeboden! Er zal ook een avond host aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat je een leuke avond hebt.

Tot wanneer kan ik me opgeven voor een speeddaten evenement?

Opgeven voor een speeddaten evenement kan tot vier uur voordat de speeddate begint. Zolang je je kunt inschrijven kun je jezelf opgeven.

Welke persoonlijke gegevens worden aan singles verstrekt tijdens of na een speeddate evenement?

Tijdens de speeddate evenement wordt alleen je voornaam aan anderen bekend gemaakt. In de matchmails die we na de speeddate evenement versturen, vermelden we de voornaam en het e-mailadres. De rest van je gegevens o.a. je achternaam, telefoonnummer worden dus nooit met anderen gedeeld.

Wat moet ik meenemen naar de speeddate evenement?

Je hoef geen bewijsstukken mee te nemen. Al ingeschreven? Je gegevens zijn al bekend bij ons.

Ik val net buiten de leeftijdscategorie. Mag ik inschrijven?

Natuurlijk! je mag een aantal jaar jonger of ouder zijn dan de gestelde leeftijdsgrenzen. Kan je niet wachten? Meld je nu aan. Je bent van harte welkom!

Ik ben zenuwachtig, Is dat normaal?

Ja natuurlijk! Zenuwen horen erbij. Alle singles vinden dit spannend, dus je bent zeker niet de enige. Probeer ervan te genieten!

Wat is een wachtlijst?

We werken met een wachtlijst omdat we het heel belangrijk vinden om een evenwicht tussen het aantal mannen en vrouwen te krijgen. Een wachtlijst is daarom raadzaam, zo ontmoet je altijd voldoende singles.

Ik zit op de wachtlijst. Moet ik betalen?

Het is niet verplicht om inschrijfgeld te betalen als je op de wachtlijst komt te staan, maar we raden je het aan om het te doen. Dit vergroot de kans dat je last-minute op die avond mag komen speeddaten.

Zit je op de wachtlijst en heb je al betaald? Dan krijg je voorrang!

Ik heb 1 of meerdere matches. Wat nu?

Bij een wederzijds ‘ja’, heb je een match!

Is dit het geval, dan krijgen jullie uiteraard elkaars contactgegevens. Tijd om af te spreken! Wij raden je aan om niet te lang wachten, neem zelf het initiatief en stuur een berichtje. Succes!

Hoe vaak mag ik ‘ja’ invullen op mijn matchkaart?

Dit mag je zelf bepalen. Hiervoor hanteren wij geen maximum.

Ik heb geen enkele match. Wat nu?

Geen match? Je mag nog een keer gratis komen speeddaten.

Ik ben al ingeschreven. Binnen welke termijn kan ik nog annuleren?

Mocht je verhinderd zijn, laat ons dit dan uiterlijk 10 dagen van te voren weten. Je ontvangt dan gewoon je inschrijfgeld terug.

Indien je aanvraag tot annulering ons later bereikt, tot uiterlijk 4 dagen van te voren, kunnen we het niet meer wijzigen. Het goed nieuws is dat we het inschrijfgeld laten staan, zodat jij of iemand anders op een andere datum kunnen speeddaten.

Bij annuleringen binnen 4 dagen voor het speeddate evenement, vervalt het recht op een latere deelname. We hebben deze maatregel genomen om te voorkomen dat er op het laatste moment singles afzeggen, ten koste van de singles die wel komen, kosten o.a. de huurkosten ‘locatie’ en dus is de betaling een compensatie. Met deze regeling kunnen we onze belofte waarmaken dat je veel singles op een avond ontmoet. Laat het ons op tijd weten, dan verzetten we je reservering kosteloos naar een andere datum.

Te weinig singles zijn ingeschreven. Wat nu?

Het komt vaak voor dat er te weinig inschrijvingen zijn. Daarom we vinden het belangrijk dat je een groot aantal singles op een avond ontmoet. Mocht er te weinig inschrijvingen zijn, dan verschuiven we de avond naar een andere datum zodat meer singles zich alsnog kunnen inschrijven.

Gelukkig hoeven we zelden een event te verplaatsen. En wanneer dat toch gebeurt bieden we je altijd de optie om je geld terug te vragen of kosteloos om te boeken naar een andere locatie of leeftijdscategorie.

Nog vragen?

Neem contact met speeddaten Flevoland.