HOE DATEN NA ECHTSCHEIDING?

HOE DATEN NA ECHTSCHEIDING?

 

 


BLOG

AGENDA

LOCATIES

AANMELDEN

 

 

 

 

 

Voel je je onzeker of ben je zelfs doodsbang?

Als dit inderdaad het geval is, hebben we hier een aantal tips voor je:

1.Heb je je vorige relatie achter je gelaten? Eén ding wat je echt niet wilt doen, is een hele lading bagage meenemen naar een nieuwe relatie. We raden je dringend aan om eerst al je grieven en wrok te verwerken en opzij te zetten, voordat je gaat daten – door met een schone lei te beginnen, verloopt alles een stuk plezieriger.

2.Wees eerlijk – Sorry, dit is misschien een hard gelag voor degenen die zich zorgen maken over hun leeftijd, maar geloof me, het is moeilijk om het een en ander weer recht te zetten als je gelogen hebt over je leeftijd of als een volle haardos op je profielfoto laat zien, terwijl de realiteit duidelijk anders is.

3.Wees duidelijk in wat je wilt – Ben je op zoek naar een nieuwe partner of zoek je iemand om af en toe mee uit te gaan? Wees daar erg duidelijk in. Als je op zoek bent naar een vaste relatie, dan heeft het geen zin om verliefd te worden op iemand die zich niet wil binden. Dit kan alleen in tranen eindigen.

4.Weet wat je waarden zijn – De dingen die in het leven echt belangrijk voor je zijn, dien je terug te vinden in je relaties. Dit gaat niet over een lange lijst met allerlei eisen, maar het is de moeite waard om een idee te hebben wat je na aan het hart ligt.

5.Check je gemoedstoestand – Zorg ervoor dat je geest er helemaal klaar voor is, voordat je de dating-websites bezoekt. Als je je nog steeds zwaarmoedig en gedesillusioneerd voelt en negatieve gedachten hebt, dan is dit niet het juiste moment om op zoek te gaan naar een partner.

6.Wees ruimdenkend – Je weet nooit wie je tegen kunt komen als je ook op zoek gaat naar of een date hebt met andere types dan degenen waarvan jij denkt dat ze tot ‘jouw type’ behoren. Durf uit je comfortzone te stappen.

7.Tenslotte, vergeet niet om te genieten, plezier te hebben en te relaxen. Je zult fantastische mensen ontmoeten. Ben je klaar voor?

Zin in een leuke avondje vol plezier waar je singles face-to-face ontmoet? Wij nodigen je uit om bij ons te komen daten. Meld je hier aan!