WAAROM BEN IK NOG STEEDS SINGLE?

 

4 REDENEN WAAROM JE NOG STEEDS SINGLE BENT

 

 


BLOG

AGENDA

LOCATIES

AANMELDEN

 

 

 

1. Zelfbehoud

Je bent in het verleden gekwetst. Door de pijnlijke ervaringen die we in de loop van de tijd hebben opgedaan, lopen we allemaal het risico om verschillende niveaus van bitterheid en een zelfbehoudmechanisme op te bouwen. Dit proces begint, al lang voordat we ook maar aan het daten slaan, in onze jeugd wanneer kwetsende interacties en dynamieken ons ertoe aanzetten om een muur om ons heen te bouwen of de wereld waar te nemen door een filter die ons als volwassenen negatief kan beïnvloeden. Deze nare ervaringen uit het verleden kunnen ervoor zorgen dat onze zelfbeschermingsdrang steeds sterker wordt en we ons meer en meer willen afsluiten. Daarom vinden we het in de relaties die we als volwassenen hebben het moeilijk om ons kwetsbaar op te stellen of vinden het makkelijker om mensen af te schrijven.

2.Je Speelt Het Spel ‘Hard to Get’

Doe je net alsof je drukbezet bent als je wordt uitgevraagd? Doe je net alsof het je niet kan schelen, terwijl het juist het tegenovergestelde is? Wanneer je hard to get speelt, dan wordt het moeilijk om de ware te vinden. Sterker nog, er is een grote kans aanwezig dat je juist díe persoon aantrekt die je ongelukkig zal maken: iemand die zich niet op zijn/haar gemak voelt om close te zijn. Het is altijd beter om je ware aard te laten zien.

3.Je Bent Gefixeerd op Je Ex

Het idealiseren van je oude maatje maakt het moeilijk om een nieuwe te vinden.Dit is vooral een probleem voor “ontwijkende” mensen: door niet goed te weten hoe om te gaan met intimiteit duwen ze hun partner weg. Maar nadat de relatie voorbij is, komt hun liefde weer boven drijven en overtuigen ze zichzelf dat de mislukte relatie geweldig was. Vervolgens vergelijken ze elke nieuwe persoon die ze ontmoeten met hun geïdealiseerde ex. Wie kan dat ideaal waarmaken?

4.Je Pint Je Vast op “díe Ene”

Misschien heb je een ideale partner of relatie in gedachten en ben je vastbesloten om alleen die te vinden. Als dit het geval is, kan dit erg lang duren.
Het zich vastpinnen op “díe ene” is iets wat “ontwijkende” mensen vaak doen om de ware intimiteit buiten de deur te houden. In plaats van te wachten op “díe ene” adviseren wij je denkwijze te veranderen: kies iemand, sta hem/haar toe close met je te worden en zorg dat hij/zij de speciale persoon voor je wordt. Zin in een leuke avondje vol plezier waar je singles face-to-face ontmoet? Wij nodigen je uit om bij ons te komen daten. Meld je hier aan!